Reviews

Via diverse websites horen wij graag wat onze gasten van hun bezoek bij Hotel Het Anker vonden.

Hieronder zetten we een aantal reacties op een rijtje.

caret-down caret-up caret-left caret-right

Persoonlijke aandacht. Super ontbijt echt een aanrader!

25 september 2019 via Booking.com

De locatie, aardige eigenaar heel belangstellend ontbijt prima koffie/thee konden we de hele dag pakken

17 september 2019 via Booking.com

Paul en Sandra zijn 2 toppers . Echt een top ontvangst . Heel gezellig. Heerlijk ontbijt. Echt een aanrader. Vlakbij de kabelbaan en rodelbaan!

16 september 2019 via Booking.com

Het ontbijt was uitstekend ruim voldoende en veel keuze in beleg de eigenaar heeft zelfs nog een ei gebakken met spek. De ligging van het hotel is dicht bij het centrum en dicht bij de kabelbaan alles is op loop afstand en goed te doen.

8 september 2019 via Booking.com

Wij zijn een weekend in dit hotel geweest met onze dochter. Bij aankomst werden wij super gastvrij ontvangen met koffie en een chocolademelk voor onze dochter. Paul en Sandra zijn hele lieve en gezellige mensen die voor je klaar staan maar er ook voor zorgen dat je het goed naar je zin hebt. Zij hebben veel leuke tips. De kamers zijn schoon en netjes, de bedden liggen prima en het ontbijt is erg uitgebreidt, inclusief een gekookt of een gebakken eitje wordt meteen voor je klaar gemaakt. Schuin tegenover het hotel vind je de kabelbaan, rodelbaan en tokkelbaan, 200 meter lopen dan zit je al midden in het centrum, de diverse grotten, Thermae 2000, kabelbaan enz is allemaal op loopafstand. Wij hebben een geweldig weekend gehad en willen zeker nog een keer terug komen.

30 mei 2019 via Zoover

Wij gaan al vele jaren met kerst naar het prachtig in kerstsfeer gedompelde Valkenburg. Dit jaar verbleven we in hotel Het Anker van eigenaren Paul en Sandra. Zij runnen pas sinds April van dit jaar dit kleinschalig hotelletje net buiten de drukte, amper vijfhonderd meter lopen en je bent in het centrum. Erg hartelijke eigenaren en prima kamers, schoon en rustig, zeer verzorgd en uitgebreid ontbijt, een eitje gekookt of gebakken ? Het wordt met liefde voor de gasten bereid. Prive Parkeren achter het hotel voor €5,- per 24 uur.

28 december 2018 via Zoover

Wilt u zelf een review achterlaten? Dat kan bijvoorbeeld via Zoover!