Reviews

Via diverse websites horen wij graag wat onze gasten van hun bezoek bij Hotel Het Anker vonden.

Hieronder zetten we een aantal reacties op een rijtje.

caret-down caret-up caret-left caret-right
Jeannette en Gerry

Een heel fijn ontvangst gehad van de eigenaars, zeer vriendelijk en gastvrij. We hadden een mooie kamer bij de tuin. In de ochtend een goed ontbijt met alles erop aan. Een gebakken eitje, gekookt eitje, geen probleem. Wij hebben het reuze naar onze zin gehad en komen zeker weer terug. Het lig op 1 min lopen van het centrum.

10 augustus 2021 via Zoover

Ricardo

Een goed ontbijt, ons werd gevraagd of we buiten het vele beleg ook spek en eieren wilden. Het was heel goed. We konden er onze fietsen goed en veilig stallen. Een prima locatie aan het centrum. Kleine maar wel schone kamer.

16 september 2021 via Booking.com

Guus

Vriendelijke eigenaren, goed ontbijt en perfecte ligging in het centrum van Valkenburg!

13 september 2021 via Booking.com

Leonie

Prima ontbijt. Uitstekend vriendelijke mensen. Korte loopafstand tot het centrum. Eigenaar weet voldoende bezienswaardigheden, fietskaart krijg je zomaar mee als je bij vertrek maar teruggeeft.

9 september 2021 via Booking.com

Viktor

Wat mij het meest beviel was de vriendelijkheid van het personeel, het goed verzorgde ontbijt en de locatie van het hotel. Ook de hartelijke ontvangst met koffie en met toeristische tips voor de streek, vielen bij mij in de smaak. Al met al een meer persoonlijke benadering dan bij een regulier hotel.

30 augustus 2021 via Booking.com

Lilian

Hartelijke ontvangst met een kopje koffie en thee. Hotel staat vlak bij het centrum en is heel erg schoon. Bedden worden elke dag opgemaakt en het ontbijt is meer dan genoeg.

16 augustus 2021 via Booking.com

Wilt u zelf een review achterlaten? Dat kan bijvoorbeeld via Zoover!