Over ons

Wij, Paul en Sandra Benders wonen samen met onze dochters (Mirte en Marit) in het mooie Valkenburg. Sandra is in het jaar 2000, tezamen met haar werkgever destijds, verhuisd vanuit de Zaanstreek naar Maastricht. Ook Paul ging in diezelfde periode verhuizen (hij verruilde Venlo voor Maastricht) en niet veel later kregen wij een relatie en gingen we in Maastricht samenwonen. Twee jaar later, kort voor de geboorte van Mirte, zijn we gaan wonen in Valkenburg.

Na vele jaren binnen kantoormuren te hebben doorgebracht was het onze droom om het roer om te gooien en samen een kleinschalig hotel te gaan runnen. Begin 2018 was het dan eindelijk zover! De overname van het familiehotel Het Anker was een feit.

Hotel Het Anker is gedurende 2 generaties met veel liefde en plezier door de familie Notten gerund. Het is uiteraard ons streven om met minstens zoveel zorg en plezier vaste én nieuwe gasten in hotel Het Anker te mogen verwelkomen. Wij zullen er alles aan doen om dezelfde warmte en gastvrijheid te bieden als familie Notten dat jaren deden.

Wij zijn zeer verheugd om dit gezellig hotel te mogen beheren en hopen u in de toekomst als gast te mogen begroeten!

Tot snel,

Paul & Sandra