Kamers

Hotel Het Anker beschikt over:

  • 6 tweepersoonskamers (2 hiervan hebben een 2-persoonsbed en de andere vier hebben twee 1-persoonsbedden)
  • 2 driepersoonskamers
  • 1 vierpersoonskamer (deze kamer heeft twee slaapkamers met één gezamenlijke badkamer).

Zeer recent (begin 2019) hebben wij ons hotel opgeknapt; we hebben muren geverfd, opnieuw behangen, een drietal badkamers gerenoveerd en een nieuwe vloer gelegd! Ook de komende jaren zullen we blijven vernieuwen en verbeteren, zodat ons hotel blijvend aan de norm van alledag voldoet.

Onze kamers hebben allen een eigen complete badkamer (incl. douche en toilet), ook heeft elke kamer een TV en is er een haardroger.

Wifi is in het hele hotel vrij beschikbaar.

Alle kamers liggen rustig, aan de achterkant van ons hotel.

Klik hier voor de prijzen van alle kamers.

Tweepersoonskamers

Onze tweepersoonskamers (6) zijn knus en kijken uit op de binnenplaats aan de achterzijde van ons hotel. Alle kamers hebben een eigen badkamer, met douche en toilet. Vier van de zes tweepersoonskamers hebben twee enkele bedden (80*200), welke uiteraard tegen elkaar aan geschoven kunnen worden of juist uit elkaar kunnen worden gezet. De twee andere tweepersoonskamer heeft een tweepersoonsbed (160*200cm). Elke kamer heeft een eigen televisie, een haardroger en een (inbouw)kast. Ook op elke kamer treft u een bagagerek en een aparte stoel aan. Ruimte voor een babybedje is er beperkt, veel ruimte blijft er dan niet over. Al deze tweepersoonskamers bevinden zich aan de achterzijde van ons hotel en liggen derhalve lekker rustig.

Driepersoonskamers

Onze driepersoonskamers (2) hebben een eigen badkamer, met douche en toilet. Eén van deze kamers bevindt zich op de begane grond, de andere driepersoonskamer bereikt u via de trap naar de achterzijde van ons hotel. Beide driepersoonskamers hebben grote (210 * 90cm) bedden en hebben een eigen televisie, een haardroger en een (inbouw)kast. Op elke kamer heeft u een bagagerek en één of twee stoelen.

Vierpersoonskamer

Wij hebben één vierpersoonskamer/familiekamer. Onze vierpersoonskamer betreft een dubbele kamer met een tussendeur (welke gesloten kan worden), heeft een eigen grote badkamer (met royale inloopdouche en toilet). Er zijn vier losse bedden, waarvan 2 enkele bedden van 210 * 90cm en de andere twee zijn 200*80 cm, de bedden kunnen los van elkaar staan of tegen elkaar aan staan. Naast een eigen royale badkamer, heeft u nog een separate toilet tot uw beschikking. Op deze kamer treft u ook twee televisies, een haardroger, een bagagerekje, een stoel en een tweetal (inbouw)kasten aan.

Reserveer direct een kamer!